25 augustus 2011

TERUGBLIK LOWLANDS 2011

Afgelopen weekend traden we op op Lowlands. De X-Ray moest eraan geloven en het ging goed los. Dank naar degene die er waren en we hebben ontzettend genoten. Een droom die uit is gekomen, we kunnen niet anders zeggen. Hoe het er aan toe ging zie en lees je hier onder.

De vrijdag voor het optreden brachten we nog een bezoekje aan de 3FM Studio om daar twee nummers te doen. We kwamen Giel Beelen tegen op het festival en zo geschiedde:



Toen was het zover. Zondag 19.00u in de X-Ray. Het stond helemaal vol en Live XS was erbij en schreef de volgende recensie:

"Het is het beste wat Nederlandse hiphop de afgelopen vijf jaar is overkomen: Boef en de Gelogeerde Aap. Dat zullen velen met me eens zijn, want de X-Ray is veel te klein voor het Tilburgse duo. Aap heeft er weinig moeite mee het publiek voor zich te winnen en de beats van Boef – weer die dubstep – krijgen iedereen aan het dansen. De tracks zijn vetter dan zes chickenwings voor tweeĂ«nhalve munt en de teksten van Aap zijn pittiger dan de rode saus die ze eroverheen flikkeren. Het hiphophoogtepunt van het festival, en dat gewoon uit Tilburg, mensen!"

Vanuit het publiek zijn er verschillende filmpjes gemaakt:





Ook 3voor12 was erbij en zij schreven dit.