18 oktober 2010

Jägerland-tour in de Cul de Sac!

Beste mensen, 30 oktober komt de Jägerland-tour naar Tilburg. Dit gratis feestje vind plaats in de Cul de Sac met o.a. Flamboyant, die jullie kunnen kennen van onze showcase in 013. Het belooft een dikke avond te worden!

Wil je hier naartoe meld je dan aan via de volgende link: http://www.jagerland.nl/tilburg/

Als je bij motivatie Liefde = 1 invult maak je extra kans op één van die kaarten...



DE JÄGERLAND TOUR BEGINT IN TILBURG AAN EEN NIEUWE RITS DIKKE, GRATIS PARTIJEN

Zaterdag 30 oktober gaat de Jägerland Tour weer van start. Na Amsterdam, Groningen, Eindhoven en Den Haag, zal na een welverdiende zomerstop Tilburg de eerstvolgende stad des oordeels zijn. In Cul De Sac om precies te zijn, waarschijnlijk de leukste plek van Tilburg. En dat voor tevens het leukste bedrag van de hele wereld: nul euro. Ja nee echt, kaarten zijn gratis.

De line-up bestaat onder andere uit Martelo (UK), die regelmatig optreedt als de DJ van Santigold. Ook komen de Zombie Kids (ES), twee DJ’s uit Madrid wier optredens vaak minstens zo wild uitpakken als een gemiddeld punkconcert en de lokale boy Flamboyant. Naast DJ’s zijn ook de vier jonge jongens van de Britse sensatie Eight Legs erbij, die ondanks hun leeftijd muziek maken alsof ze al decennia de koningen van het podium zijn.


Tot dan!